top of page

Persoonlijke &

professionele ontwikkeling

Werk zèlf aan je toekomst

Persoonlijk Leiderschap gaat over persoonlijke

en professionele ontwikkeling.

De potentie om de beste versie van jezelf te worden.

  

  • Heb je een loopbaanvraag?

    • Heb je een vraag m.b.t. het functioneren binnen je werk?

    • Of ben je je aan het oriënteren op nieuw of ander werk?

  • Heb je al tijden een bepaald doel voor ogen maar lukt het je niet dit doel te behalen?

  • Wil je een betere work-life-balance waardoor je meer energie overhoudt voor leuke dingen?

  • Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan en wil je nu eindelijk dat patroon doorbreken?

  • Wil je af van het please-gedrag en nu echt doen wat jij wil?

  • Laat je anderen te vaak jouw emoties triggeren?

Voor dit alles kan coaching je helpen. Door bijvoorbeeld inzicht te krijgen in wat jij nu steeds doet en hoezo jij dit doet. Maar ook wat jij wel wil en wat jij belangrijk vindt. Om vervolgens zelf de verandering in gang te zetten.

 

Kortom, het gaat over jou en jouw groeiproces. Persoonlijk of professioneel... Het gaat uiteindelijk om jou. Om jouw persoonlijke leiderschap. 

Dat proces is misschien niet altijd even makkelijk, maar het proces is wel ontzettend mooi en waardevol. En de enige die dat voor elkaar krijgt.... dat ben jij!

Hour%20Glass_edited.jpg
Hoezo coachen
Het Coachtraject

Het coachtraject

  Het komt slechts zelden voor dat een cliënt binnen 1 gesprek zijn coachvraag beantwoord heeft en zijn verandering heeft ingezet. Vaak blijkt tijdens de sessies dat er een meervoudige wens is of dat het langer duurt om tot de essentie van de vraag te komen. Verandering vraagt ook om oefenen, fouten maken, reflecteren en weer opnieuw proberen. Daarom bestaat het coachtraject uit een intake en een aantal sessies (gemiddeld tussen de 4-6). Het is ook goed mogelijk dat er een externe opdrachtgever is, zoals een werkgever, die het traject betaalt en ook bepaalde wensen heeft. En het is mogelijk om een drijfverenprofiel van My Motivation Insight op te stellen. Tijdens de intake nemen we dit allemaal mee en op basis van deze informatie zal ik een offerte opstellen. 

Gedurende het traject zijn er evaluatiemomenten ingebouwd waarbij we samen kijken of we nog steeds focussen op de juiste coachvraag. Het kan zijn dat de coachvraag misschien wat moet worden bijgesteld of dat er tijdens de sessie op bepaalde facetten meer focus moet komen te liggen.

Ben je er klaar voor om het heft in eigen handen te nemen en om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag bij dit avontuur. 

Vergoedin

Vergoeding

Coachen is een investering in jezelf en zal zich uiteindelijk dubbel en dwars uitbetalen. Dit kan op verschillende vlakken zijn, zowel financieel als in gezondheid en mindset. Ondanks deze positieve impact wordt coaching niet door de basiszorgverzekering vergoed. Echter, het is heel goed mogelijk dat als je een uitgebreidere verzekering hebt, coaching wel wordt vergoed. Dus check je verzekering.  

Overigens, veel werkgevers zien wel de positieve effecten van coachen in en vergoeden daarom vaak wel de coachtrajecten van hun medewerkers. Dus check met je werkgever of deze wellicht jouw coachtraject wil betalen. 

Contact
bottom of page