Maak van een team een high performing team, die de waarden van het bedrijf uitdraagt in alles wat hij doet.

Werk aan je toekomst

Maak van elk teamlid een sterke schakel

Waarom Team coachen

Workshops

Coachen is een investering in jezelf en zal zichzelf uiteindelijk dubbel en dwars uitbetalen. Dit kan op verschillende vlakken zijn, zowel financieel als in gezondheid en mindset. Ondanks deze positieve impact wordt coaching niet door de basiszorgverzekering vergoed. Echter, het is heel goed mogelijk dat als je een uitgebreidere verzekering hebt coaching wel wordt vergoed. Dus check je verzekering.  

Overigens, veel werkgevers zien wel de positieve effecten van coachen in en vergoeden daarom vaak wel de coachtrajecten van hun medewerkers. Dus check met je werkgever of deze wellicht jouw coachtraject wil betalen. 

  

Het komt slechts zelden voor dat een client binnen 1 gesprek zijn coachvraag beantwoord heeft en zijn verandering heeft ingezet. Vaak blijkt tijdens de sessies dat er een meervoudige wens is of dat het langer duurt om tot de essentie van de vraag te komen. Verandering vraagt ook om oefenen, fouten maken, reflecteren en weer opnieuw proberen. Daarom bestaat het coachtraject uit gemiddeld 6 sessies. He is ook goed mogelijk dat een externe opdrachtever is, zoals een werkgever, die het traject betaalt en ook bepaalde wensen heeft. Tijdens de intake nemen we dit allemaal mee en op basis van deze informatie zal ik een offerte opstellen. 

Gedurende het traject zijn er evaluatiemomenten ingebouwd waarbij we samen kijken of we nog steeds focussen op de juiste coachvraag. Het kan zijn dat de coachvraag misschien wat moet worden bijgesteld of dat er tijdens de sessie op bepaalde facetten meer focus moet komen te liggen.

Ben je klaar voor om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag bij dit avontuur. 

Het coachtraject

Neem 

contact op

  • White LinkedIn Icon

Copyright © 2020, Become Your Best Self Coaching

Onderdeel van Armstrong Barkey B.V.| KVK: 55663931