Meer tevreden klanten, hogere winst en een goede werksfeer. Allemaal effecten van een betere team-samenwerkingEffectief samenwerken zorgt ervoor dat het team optimaal presteert en dat teamleden meer plezier en energie hebben. 

Team Coaching

Een coachtraject voor teams is maatwerk. De vraagstelling waarmee het coachtraject wordt aangevraagd is de leidraad waarmee ik het traject zal inrichten. Ik zal bij het coachtraject voor teams gebruik maken van de tools van My Motivation Insight. Hiermee is het mogelijk om inzichtelijk te maken wat de huidige staat van het team is en mogelijk aan gewerkt kan worden. Hieronder is kort beschreven welke mogelijkheden beschikbaar zijn. Op de pagina My Motivation Insight worden alle profielen kort weergegeven. Heb je nog vragen? Neem dan contact op. 

 

Business of Combi-Profile

Een team is natuurlijk niets zonder de teamleden. Elk teamlid is een individu dat zijn eigen drijfveren heeft. Voor de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden zelf is het van belang om inzicht te hebben waar ze energie van krijgen maar ook waar ze energie op verliezen. Het Business Profile of het Combi-Profile (combinatie van Personal & Business Profile) zal de teamleden duidelijk maken wat hen nu drijft maar ook wat stress-factoren zijn. 

Persoonlijke ontwikkeling gaat over jezelf begrijpen. Pas dan kun je hier bewuster mee omgaan, in beweging komen, verantwoordelijkheid nemen en krachtige keuzes maken.

  • Verbeter je zelfinzicht en haal het beste uit jezelf

  • Ontwikkel optimale skills voor je toekomst

  • Verleg je grenzen en maak bewuste keuzes

  • Leer effectiever communiceren

  • Word een inspirerende en motiverende manager

De profielen kunnen gebruikt worden in een gezamenlijke workshop (AVG in achtneming) en/of kunnen gebruik worden voor 1-op-1 coachtrajecten. 

 

Team Profile

Wanneer de teamleden hun individuele profiel hebben ingevuld is het mogelijk deze samen te voegen tot een team profiel. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt welke drijfveren in het team aanwezig zijn, waar het team energie van krijgt. Dat kan worden afgezet tegen wat er van het team wordt verwacht, of het team wel evenredig is ingedeeld en wat er mogelijk moet gebeuren om er voor te zorgen dat de team leden hun persoonlijke effectiviteit kunnen verhogen en ook de communicatie met anderen te verbeteren. Een teamprofiel wordt gecombineerd met een workshop met het team. 

 

Team Scan

Het doel van de Team Scan is om te bouwen aan vitale teams. Op basis van een online vragenlijst die door de teamleden wordt ingevuld, maakt de scan anoniem inzichtelijk waaraan het team moet werken om de gewenste groei en ontwikkeling te realiseren. Op basis van 7 bouwsteden zal gemeten worden waar het team staat en welke ambitie het team zelf heeft om naar toe te groeien. Op basis van de meeting en de uitgesproken ambitie kan er een plan worden opgesteld om doelgericht te werken aan deze ambitie. Een teamscan wordt gecombineerd met een workshop met het team.

 

Neem 

contact op

  • White LinkedIn Icon

Copyright © 2021, Become Your Best Self Coaching

Onderdeel van Armstrong Barkey B.V.| KVK: 55663931