Persoonlijke &

professionele ontwikkeling

Werk zèlf aan je toekomst

Persoonlijk Leiderschap gaat over persoonlijke

en professionele ontwikkeling.

De potentie om de beste versie van jezelf te worden.

  

 • Heb je een loopbaanvraag?

  • Heb je een vraag m.b.t. het functioneren binnen je werk?

  • Of ben je je aan het oriënteren op nieuw of ander werk?

 • Heb je al tijden een bepaald doel voor ogen maar lukt het je niet dit doel te behalen?

 • Wil je een betere work-life-balance waardoor je meer energie overhoudt voor leuke dingen?

 • Loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan en wil je nu eindelijk dat patroon doorbreken?

 • Wil je af van het please-gedrag en nu echt doen wat jij wil?

 • Laat je anderen te vaak jouw emoties triggeren?

Voor dit alles kan coaching je helpen. Door bijvoorbeeld inzicht te krijgen in wat jij nu steeds doet en hoezo jij dit doet. Maar ook wat jij wel wil en wat jij belangrijk vindt. Om vervolgens zelf de verandering in gang te zetten.

 

Kortom, het gaat over jou en jouw groeiproces. Persoonlijk of professioneel... Het gaat uiteindelijk om jou. Om jouw persoonlijke leiderschap. 

Dat proces is misschien niet altijd even makkelijk, maar het proces is wel ontzettend mooi en waardevol. En de enige die dat voor elkaar krijgt.... dat ben jij!

 
 

Zelf aan de slag

Ben je nog niet klaar om met een coach aan de slag te gaan? Dan kan ik je aanraden om het zelf-coaching traject te doen dat ik heb ontwikkeld. Want ik ben van mening dat géén keuze maken erger is dan een slechte keuze maken. Want door in beweging te komen leer je. En het kan heel goed dat je uiteindelijk tot de conclusie komt dat je toch liever het anders had gezien. Prima, dan weet je dat ook weer. Bovendien, geen keuze maken is eigenlijk indirect ook kiezen. Je kiest er namelijk voor om de regie van jouw leven bij anderen neer te leggen. Of dat je het lot laat bepalen. Maar is het leven niet te belangrijk om het aan het toeval of lot over te laten? Is het niet veel fijner als je zélf bepaalt? Dat jij zelf achter het stuur zit en de controle hebt over jouw leven? En mocht je het eng vinden omdat je echt niet weet wat je moet doen? Geen nood, met mijn Persoonlijk Leiderschap Zelf Coaching Traject, ga je stap voor stap bepalen wat er voor jou belangrijk is.

 

kies je 1 of 2 onderwerpen waar je aan wil werken. De rest laat je even voor wat het is. Vervolgens ga je door de zelf-coachingsvragenlijst heen om tot de kern van jou vraag te komen. Om daarna voor jezelf duidelijk te krijgen waar je naar toe wil werken. De opzet van de vragen zijn zo opgesteld, dat je steeds meer tot de verdieping komt. En vervolgens tot een actieplan komt om je vraagstuk aan te pakken. En het mooie is, dit is kost je geen cent. Wat het je wel kost? Het kost je tijd en je zal in alle eerlijkheid en openheid naar jezelf moeten kijken. 

 

Je zal eerst gaan meten wat de huidige stand van zaken is op een lijst van 10 leven-categorieën. Vervolgens ga je aangeven hoe je leven graag zou willen zien. Daarna kies je 1 of 2 onderwerpen waar je aan wil werken. De rest laat je even voor wat het is. Vervolgens ga je door de zelf-coachingsvragenlijst heen om tot de kern van jou vraag te komen. Om daarna voor jezelf duidelijk te krijgen waar je naar toe wil werken. De opzet van de vragen zijn zo opgesteld, dat je steeds meer tot de verdieping komt. En vervolgens tot een actieplan komt om je vraagstuk aan te pakken. En het mooie is, dit is kost je geen cent. Wat het je wel kost? Het kost je tijd en je zal in alle eerlijkheid en openheid naar jezelf moeten kijken. 

Vergoeding

Coachen is een investering in jezelf en zal zich uiteindelijk dubbel en dwars uitbetalen. Dit kan op verschillende vlakken zijn, zowel financieel als in gezondheid en mindset. Ondanks deze positieve impact wordt coaching niet door de basiszorgverzekering vergoed. Echter, het is heel goed mogelijk dat als je een uitgebreidere verzekering hebt, coaching wel wordt vergoed. Dus check je verzekering.  

Overigens, veel werkgevers zien wel de positieve effecten van coachen in en vergoeden daarom vaak wel de coachtrajecten van hun medewerkers. Dus check met je werkgever of deze wellicht jouw coachtraject wil betalen. 

 

Neem 

contact op

 • White LinkedIn Icon

Copyright © 2021, Become Your Best Self Coaching

Onderdeel van Armstrong Barkey B.V.| KVK: 55663931