top of page

Een goed begin, 

is het halve werk

Werk zèlf aan je toekomst

Ben je nog niet toe aan een coach en wil je graag zelf eerst aan de slag gaan? Dat snap ik helemaal. Speciaal voor jou heb ik een gratis Persoonlijk Leiderschap Toolkit. 

Zelf aan de slag

Ben je nog niet klaar om met een coach aan de slag te gaan? Dan kan ik je aanraden om het zelf-coaching traject te doen dat ik heb ontwikkeld. Want ik ben van mening dat géén actie nemen (of het nou een fysieke actie of een mentale actie is) erger is dan een "verkeerde" actie maken. Want door in beweging te komen leer je. En het kan heel goed dat je uiteindelijk tot de conclusie komt dat je toch liever het anders had gezien. Prima, dan weet je dat ook weer. Bovendien, niet kiezen maken is eigenlijk indirect ook kiezen. Je kiest er namelijk voor om de regie van jouw leven bij anderen neer te leggen. Of dat je het lot laat bepalen. Maar is het leven niet te belangrijk om het aan het toeval of lot over te laten? Is het niet veel fijner als je zélf bepaalt? Dat jij zelf achter het stuur zit en de controle hebt over jouw leven? En mocht je het eng vinden omdat je echt niet weet wat je moet doen? Geen nood, met mijn Persoonlijk Leiderschap Zelf Coaching Toolkit, ga je stap voor stap bepalen wat voor jou belangrijk is.

 

M.b.v. de toolkit kies je 1 of 2 onderwerpen waar je aan wil werken. De rest laat je even voor wat het is. Vervolgens ga je deze onderwerpen uitwerken d.m.v. de zelf-coachingsvragenlijst. Om vervolgens voor jezelf duidelijk te krijgen waar je naar toe wil werken. De opzet van de vragen zijn zo opgesteld, dat je steeds meer tot de verdieping komt. Uiteindelijk kom je tot een actieplan om je vraagstuk aan te pakken. En het mooie is, dit is kost je geen cent. Wat het je wel kost? Het kost je tijd en je zal in alle eerlijkheid en openheid naar jezelf moeten kijken. 

Vraag het gratis  Persoonlijk Leiderschap Toolkit aan en ga aan de slag! 

Bedankt voor je aanvraag. De toolkit wordt naar je mailadres gestuurd

bottom of page